Julefrokost på Bouchon


Lad Bouchon danne rammerne for jeres julefrokost. I skal blot komme – vi sørger for resten. Vi har planlagt en aften med fire heats, ledsaget af vores vinmenu eller en frisk, kold fadøl. Alt er på plads til en fuldendt aften.


Se vores julefrokostpakke herunder:


1. og 2. heats serveres som delemad.


1. Heat

  • Bagt torskefisk med hummercreme og jordskokker i variation med æble
  • Citrus-fennikel salat med valnødder og gule beder
  • Friskbagt brød med dip


2. Heat

  • Hjemmelavet paté på dansk øko-gris og abrikoser, serveret med hjemmelavet sennep og sylt
  • Arancini med svampe og mascarpone serveret med bagt hvidløgscreme



3. og 4. heats er tallerkenanrettede.


3. Heat 

  • Udbenet confiteret andelår serveret med bagt rødkål, krydret gastrique sauce, kartoffelpure, æbler og syltede ribs


4. Heat - Dessert

  • "Lagkage" med mandarin fromage og gele, garneret med luftig hvid chokoladecreme og fransk julekage



Menuen koster 475,- per person


Hertil kan man få en vinmenu for 475,- per person


Er man mere til øl, har vi også Thisted bryghus som øl-leverandør, så man kan nyde kolde Thy-pils og Alive-IPA fra fad, eller en Classic fra flaske.


Der kan tilkøbes snacks for 68 kr.



Lad os sammen skabe en fantastisk oplevelse for dig og dine gæster.

Start med at dele dine tanker om antal gæster og ønsket dato.


 
 
 
 
unsplash