Julefrokost på Bouchon


Lad Bouchon danne rammerne for jeres julefrokost. I skal blot komme – vi sørger for resten. Vi har planlagt en aften med fire heats, ledsaget af vores vinmenu eller en frisk, kold fadøl. Alt er på plads til en fuldendt aften.


Se vores julefrokostpakke herunder:


1. og 2. heats serveres som delemad.


1. Heat

  • Bagte porre med urte vinaigrette og valnødder

  • Surdejsbrød med dyppelse

  • Ceviche, grape, beder, korianderfrø

2. Heat

  • Husets paté med abrikoser, hjemmelavet sylt og hjemmelavet sennep
  • Bagte jordskokker, brunet smør, blanquette, æbler


3. og 4. heats er tallerkenanrettede.


3. Heat 

  • Andebryst, kål, peber, gastrique, pommes puré á part


4. Heat - Dessert

  • Mandarin, mørk chokolade, mandler


Menuen koster 498,- per person


Hertil kan man tilkøbe: 


  • Sprøde snacks 48,-

  • Udvidet snacks 78,-
  • Ekstra forret: Confiterede kalvebrisler a la bourgoignon 128,-



Ydermere tilbyder vi en vinmenu for 475,- per person


Er man mere til øl, har vi også Thisted bryghus som øl-leverandør, så man kan nyde kolde Thy-pils og Alive-IPA fra fad, eller en Classic fra flaske.


Lad os sammen skabe en fantastisk oplevelse for dig og dine gæster.

Start med at dele dine tanker om antal gæster og ønsket dato

 
 
 
 
unsplash