Torsdag d. 27. juni Vinquiz


Torsdag d. 27. juni holder vi vinquiz på vores nye vin bar. Her vil quizmaster og sommelier Frederik Madsen have en masse spørgsmål klar til jer om hele vinens univers. Niveauet bliver "entry", så man kan sagtens komme med, hvis man ikke har professionel erfaring med vinens verden, men nærmere ser sig som en vinnyder med en nysgerrighed om, hvad vin er. Man kan stille op i hold af maksimalt 3 personer. Arrangementet bliver delt op i 2 dele, med 25 spørgsmål, samt 2 blindere og med en dejlig portion mad serveret imellem, så man også får stillet sin aftensmadssult under arrangementet. Arrangementet starter kl. 18:00.


Tilmelding koster 250 kr. pr. tilmeldte, hvilket selvfølgelig inkluderer måltidet. Tilmelding kan kun ske via e-mail på kontakt@bouchon.dk. Skriv jeres holdnavn samt antal af kuverter. Vinderholdet vinder udover æren selvfølgelig også god vin til at tage med hjem.








Vinquiz (intermediate) torsdag d. 11. juli


Torsdag d. 11. juli holder vi vinquiz på vores nye vinbar. Her vil quizmaster og sommelier Frederik Madsen have en masse spørgsmål klar til jer om hele vinens univers. Niveauet bliver "intermediate", så her bliver det en snas mere nørdet end den forrige. Arrangementet er selvfølgelig for både entusiaster og folk fra branchen, så har man et mindre konkurrencegen, og en stor nysgerrighed, så tøv ikke mere med, hvad din torsdag aften skal bruges på! Man kan stille op i hold af maksimalt 3 personer. Arrangementet bliver delt op i 2 dele med både gode spørgsmål, et par blindsmagninger, og et par fun facts. Der bliver tilmed serveret en dejlig portion mad imellem, så man også får stillet sin aftensmadssult under arrangementet. Arrangementet starter kl. 18:00.


Tilmelding koster 350 kr. pr. tilmeldte, hvilket selvfølgelig inkluderer måltidet. Tilmelding kan kun ske via e-mail på kontakt@bouchon.dk. Skriv jeres holdnavn samt antal af kuverter. Vinderholdet vinder udover æren selvfølgelig også god vin til at tage med hjem.




Bourgogne – Fra nord til syd d. 1. august


Vi afholder på Bouchon en smagning om det som alle snakker om de her dage. Bourgogne!

Denne aften vil vi arbejde med Bourgogne fra nord til syd

En aften hvor vi starter med at smage 2 appellationer fra Chablis. Henholdsvis en almindelig Chablis og en Chablis Grand Cru.

Efterfølgende får vi 2 rødvine fra Côte de Nuits, 1 rødvin fra Côte Chalonnaisse.

Derefter 2 hvide fra Côte de Beaune samt en hvid fra Maconnais

Til sidst en klassisk Beaujolais. Arrangementet inkluderer en portion Coq au Vin som vi får til de 3 røde vine. Arrangementet starter 18:30 og koster 1.100 kr.

Tilmelding sker via vores e-mail på kontakt@bouchon.dk – Ved for få tilmeldte forholder vi os retten til at annullere eventet.

 

 


 

Chardonnay smagning - 15. august


Denne aften vil vi fokusere på den meget alsidige drue Chardonnay.

Det er ingen hemmelighed at den mest solgte hvide vin i dag er lavet på druen Chardonnay. Denne aften dykker vi ned i druen, med en kort fortælling om druens historie, dens kvaliteter og udfordringer, og ikke mindst en smagning af druens diversitet i vinens verden.

Vi vil på aftenen komme igennem 8 forskellige vine, og komme forbi Champagne, Chablis, Bourgogne Côte d’Or, Jura, samt Baden og Rheinhessen. Arrangementet Koster 900,-

Arrangementet starter kl 18:30 og der vil blive serveret brødstegt skærising med danske majs og gnocci.

Tilmelding sker via vores e-mail på kontakt@bouchon.dk – Ved for få tilmeldte forholder vi os retten til at annullere eventet.




Champagne Festival - Torsdag d. 22. august


Er I klar til Champagnefestival på Bouchon?

Torsdag d. 22. august vil propperne springe, og glassene være fyldt med de lækreste bobler, når vi sammen med GrowerChampagne inviterer til Champagnefestival på Bouchon!

Vi vil gerne skabe den mest vidunderlige dag sammen med jer, hvor vi sammen drikker de fantastiske bobler, som vi i den grad er blevet forelsket i.

På dagen vil vi have et ekstraordinært champagnekort som er prissat helt i bund, så alle kan være med, med masser af sjove muligheder på glas.

Blandt andet vil det være muligt at smage champagner fra forskellige producenter.

Det koster ikke noget at deltage den dag, da arrangementet vil fungere som en almindelig åbningsdag for os, dog med særligt fokus på champagnes fantastiske univers.

På dagen kommer Jesper fra GrowerChampagne og introducerer jer for den magiske verden af små producenter, som i høj grad præger dagens Champagne. Det vil selvfølgelig være muligt at købe små serveringer, som kan nydes i løbet af dagen. Så sæt kryds i kalenderen torsdag den 22.  august, når Bouchon inviterer til Champagnefestival på Jægergårdsgade. Arrangementet starter fra klokken 15:00 og slutter kl 23:00


Torsdag d. 19. september


Riesling Prädikat smagning


Torsdag d. 19. september vil vi gerne invitere til en smagning med den tyske drue Riesling. Hvad er prædikatssystemet? Ja, det er den gamle kvalitetsinddeling af tyske vine, hvor man høster efter indholdet af sukker i den enkelte drue, altså Oechsle niveauet. Altså, jo senere man høster, des højere niveau af sukker er der i druen, dette giver enten en sødere vin, eller hvis den er gæret tør, en fyldigere og større vin. Der vil være to huse i fokus her. Markus Molitor fra Mosel, hvor vi vil have fokus på vine med et stigende niveau af restsødme for at vise sødmens påvirkning af vinen. Det andet hus er Koehler-Rurecht fra Pfalz. Denne producent er anerkendt for sine tørre vine, men bruger stadig det gamle prædikatssystem for at kvalitetsinddele sine vine. Her kan man på en helt anden måde forstå forskellen på høstningstidspunktet, fra hvordan den blandt andet smager, til niveauet af alkohol, fylde, viskositet og generel kvalitet på vinen.


Til smagningen serverer vi souffle-farseret fladfisk med sommergrønt og safran beurre blanc. Arrangementet starter kl. 18:30 og koster 950,- pr. kuvert. Minimum 12 tilmeldte.


Tilmelding skal ske på vores e-mail Kontakt@bouchon.dk.

Bouchon Events


På Bouchon byder vi på en række unikke events. Fra intimvinsmagninger og hyggelige små koncerter til eksklusive wine maker's dinners, er der altid noget nyt og spændende at se frem til.


Vores kalender er levende, og vi opdaterer løbende med nye begivenheder. 

unsplash