Torsdag d. 13. juni Vinquiz


Torsdag d. 13. juni holder vi vinquiz på vores nye vinbar. Her vil quizmaster og sommelier Frederik Madsen have en masse spørgsmål klar til jer om hele vinens univers. Niveauet bliver "entry", så man kan sagtens komme med, hvis man ikke har professionel erfaring med vinens verden, men nærmere ser sig som en vinnyder med en nysgerrighed om, hvad vin er. Man kan stille op i hold af maksimalt 3 personer. Arrangementet bliver delt op i 2 dele, med en dejlig portion mad serveret imellem, så man også får stillet sin aftensmadssult under arrangementet.Arrangementet starter kl. 18:00.


Tilmelding koster 250 kr. pr. tilmeldte, hvilket selvfølgelig inkluderer måltidet. Tilmelding kan kun ske via e-mail på kontakt@bouchon.dk. Skriv jeres holdnavn samt antal af kuverter.Vinderholdet vinder udover æren selvfølgelig også god vin til at tage med hjem.



Torsdag d. 20. juni


Champagnefestival på Bouchon Torsdag d. 20. juni gæster en af Danmarks førende champagneimportører os på Bouchon, hvor vi vil fejre det gode sommervejr med verdens bedste version af mousserende vin. Jesper fra virksomheden Grower Champagne besøger os og er med til at svare på alle de spørgsmål, man måtte have omkring hele champagneregionen, produktionsmetoder, producenter mm. Vi vil på dagen have et ekstraordinært champagnekort sat op med masser af sjove muligheder på glas. Det koster ikke noget at komme ind den dag, da arrangementet kommer til at fungere som en almindelig åbningsdag for os, bare med en særlig fokus på champagnens fantastiske univers. På dagen vil køkkenet være åbent som normalt.



Torsdag d. 4. juli


Riesling Prädikat smagning med Jan Hartvigsen

- Kildetofts pfalz hus, Kabbi – Auslese, Markus Molitor – Kabbi - TBA


Torsdag d. 4. juli vil vi gerne invitere til en smagning med den tyske drue Riesling. Hvad er prædikatssystemet? Ja, det er den gamle kvalitetsinddeling af tyske vine, hvor man høster efter indholdet af sukker i den enkelte drue, altså Oechsle niveauet. Altså, jo senere man høster, des højere niveau af sukker er der i druen, dette giver enten en sødere vin, eller hvis den er gæret tør, en fyldigere og større vin. Der vil være to huse i fokus her. Markus Molitor fra Mosel, hvor vi vil have fokus på vine med et stigende niveau af restsødme for at vise sødmens påvirkning af vinen. Det andet hus er Koehler-Rurecht fra Pfalz. Denne producent er anerkendt for sine tørre vine, men bruger stadig det gamle prædikatssystem for at kvalitetsinddele sine vine. Her kan man på en helt anden måde forstå forskellen på høstningstidspunktet, fra hvordan den blandt andet smager, til niveauet af alkohol, fylde, viskositet og generel kvalitet på vinen.


Til smagningen serverer vi souffle-farseret fladfisk med sommergrønt og safran beurre blanc. Arrangementet starter kl. 18:30 og koster 950,- pr. kuvert. Minimum 12 tilmeldte.


Tilmelding skal ske på vores e-mail Kontakt@bouchon.dk.



Vinquiz (intermediate) torsdag d. 11. juli


Torsdag d. 11. juli holder vi vinquiz på vores nye vinbar. Her vil quizmaster og sommelier Frederik Madsen have en masse spørgsmål klar til jer om hele vinens univers. Niveauet bliver "intermediate", så her bliver det en snas mere nørdet end den forrige. Arrangementet er selvfølgelig for både entusiaster og folk fra branchen, så har man et mindre konkurrencegen, og en stor nysgerrighed, så tøv ikke mere med, hvad din torsdag aften skal bruges på! Man kan stille op i hold af maksimalt 3 personer. Arrangementet bliver delt op i 2 dele med både gode spørgsmål, et par blindsmagninger, og et par fun facts. Der bliver tilmed serveret en dejlig portion mad imellem, så man også får stillet sin aftensmadssult under arrangementet. Arrangementet starter kl. 18:00.


Tilmelding koster 350 kr. pr. tilmeldte, hvilket selvfølgelig inkluderer måltidet. Tilmelding kan kun ske via e-mail på kontakt@bouchon.dk. Skriv jeres holdnavn samt antal af kuverter. Vinderholdet vinder udover æren selvfølgelig også god vin til at tage med hjem.

.

Bouchon Events


På Bouchon byder vi på en række unikke events. Fra intimvinsmagninger og hyggelige små koncerter til eksklusive wine maker's dinners, er der altid noget nyt og spændende at se frem til.


Vores kalender er levende, og vi opdaterer løbende med nye begivenheder. 

unsplash